LA VENEZIA REUVER

LA VENEZIA REUVER Italiaans Specialiteiten Restaurant!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1121 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Venezia Reuver. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 20:24 Had schotel besteld, helaas vergeten de friet erbij te leveren, na mijn telefoontje na 10 minuten alsnog bezorgd, fijne service snelle oplossing, eten was ook goed warm.
24 mei 2022 om 1:28 De pizza was niet lekker en als je tot 2 keer toe zegt ik wil geen salade doen ze tog lekker salede bij je eten want het boeit niet wat je zegt hier hoef ik dus nooit geen eten meer van
8 mei 2022 om 21:19 Ze waren weer een half uur te laat. Ik had al extra eerder besteld als dat ik het wilde hebben en nog waren ze 30min te laat.
5 mei 2022 om 19:00 Uurtje moeten wachten maar wel lekker eten
5 mei 2022 om 11:07 Netjes afgesproken tijd, eten was warm en goed.
27 apr 2022 om 21:18 Op koningsdag op tijd bezorgd. Het eten was heet en erg lekker
27 apr 2022 om 20:41 Het eten is goed maar de bezorging is belachelijk lang... Bijna 2 uur wachten is onacceptabel.
25 apr 2022 om 7:09 Alles naar wens
24 apr 2022 om 23:21 Na 1.5 uur gebeld of we onze bestelling nog kregen. Toen verkeerde pizza bezorgd. Uiteindelijk 2.5 uur later konden we eten.
18 apr 2022 om 21:04 Heb een normale shoarmaschotel gekregen terwijl ik shoarma speciaal had besteld. Pita broodje was aangebrand, en de friet die erbij zat was taai en koud. Dit is al meerdere keren fout gegaan maar heb niet het idee dat er verbetering in komt.
18 apr 2022 om 20:39 Heerlijk gegeten, maar 50 min. te laat. Al om 16.45 besteld met bezorgtijd 17.45. Dat werd dus ruim 18.30 uur. Jammer
17 apr 2022 om 9:15 Eten was goed, bezorging ook beter dan vorige keer. Op afgesproken tijd.